Elmar Sepa MTÜ Vaba Ajakirjandus võttis Kesknädala üle

01. aprill 2009, 16:10

Keskerakondliku ajalehe Kesknädala
senine väljaandja MTÜ Jüri Vilmsi Sihtkapital loovutas koha MTÜ-le Vaba
Ajakirjandus, mida juhib Elmar Sepp.

Alates tänasest on Kesknädala väljaandjaks Jüri Vilmsi Sihtkapitali asemel MTÜ Vaba Ajakirjandus, teatas ajaleht. MTÜ Vaba Ajakirjandus tegevjuhiks on Elmar Sepp. Kesknädala väljaandja vahetus, kuna Jüri Vilmsi Sihtkapital sattus korruptiivsete tehingute uurimise käigus jõustruktuuride huviorbiiti, teatas Kesknädal. Selle käigus arestiti 23. märtsil Jüri Vilmsi Sihtkapitali varad, mis takistas keskerakondliku ajalehje majandamist.

Äripäeva infopanga Agent andmeil on Vaba Ajakirjandus asutatud 27. märtsil 2009, MTÜ juhatusse kuulub Lauri Laasi ning organisatsiooni juhib Elmar Sepp. Vaba Ajakirjanduse põhikirja järgne tegevusala on ajalehe Kesknädal väljaandmine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2009, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing