Lisaeelarve muudatusettepanekud lähevad kordusringile

18. juuni 2009, 13:50

Riigikogu jättis tänasel korralisel
istungil lisaeelarve eelnõule esitatud muudatusettepanekud arvestamata, uute
muudatusettepanekute esitamise tähtaeg on täna kell 14.10.

Riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seaduse eelnõu kolmandal lugemisel jäeti arvestamata 35 esitatud muudatusettepanekut vastavalt riigikogu töö- ja kodukorra seadusele, mis ütleb, et pärast riigieelarve eelnõu teise lugemise katkestamist, selle lõpetamist ning kolmanda lugemise katkestamist esitatud muudatusettepanekuid, mida valitsus ei toeta ja mille juhtivkomisjon on jätnud arvestamata, hääletusele ei panda.

Kolmas lugemine katkestati opositsioon nõudmisel protseduuriliste rikkumiste tõttu, kuna eelnõu punkt 511 SE ehk riigi 2009. aasta teise lisaeelarve seadusega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus ehk maksumuudatuste eelnõu on vastu võtmata.

Riigikogu jätkab lisaeelarve maksumuudatuste eelnõu kolmandat lugemist täna kell 15.00 erakorralisel istungil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2009, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing