Analüütik: suve lõpuks aktsiaralli kustub

27. juuli 2009, 12:15

Ilmselt suve lõpuks näeme me täna planeedi
peamistel aktsiaturgudel täheldatava ralli järk-järgulist kustumist, prognoosib
ettevõtte FOREX.ee analüütik Juri Zemtsov.

Praegu Ameerika väärtpaberibörsil täheldatav aktsiahindade tõus lõpeb sügise alguseks. Börsi kauplemisplatse ootab ees teine langus, mis oma sügavuse poolest on võrreldav esimese kriisilainega. „Nädalast nädalasse – kõige ilmsemalt suve lõpuks – näeme me täna planeedi peamistel aktsiaturgudel täheldatava ralli järk-järgulist kustumist – prognoosib ettevõtte FOREX.ee analüütik Juri Zemtsov– börsiindeksite ajutine tõus päädib uue langusega, mille sügavus on võrreldav möödunud aasta krahhiga“.

Zemtsovi hinnangute kohaselt ootab turgu ees küllalt raske sügis. Praktiliselt kogu 2010. aasta võib kuluda positsioonide taastumisele, samal ajal kui kasv – aeglane ja katkendlik – on võimalik alles 2010. aastal, lõpetab analüütik.

Ettevõte FOREX.ee tegeleb täieliku teenustespektri osutamisega, mis on seotud investeerimisega valuutaturul forex. FOREX.ee klientideks Eestis on ligikaudu 300 erainvestorit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. July 2009, 12:44
Otsi:

Ava täpsem otsing