Säästvad kliendid toovad puhketalule tööd juurde

29. juuli 2009, 13:23

Varem tuli suhteliselt palju kliente
reisikorraldaja poolt, kuid praegu otsivad inimesed odavamat teenust ning
loobuvad vahendajast, ütles Saaremaal asuva Ansu puhketalu omanik ja
juhataja Raili Sema.

"Majanduslanguse tundemärk on see, et kui varem tuli suhteliselt palju kliente reisikorraldaja poolt, mis korraldas turistidele majutuse, siis nüüd inimesed suhtlevad hästi palju otse - kuidas tulla, mida pakutakse jne. See töö on praegu minule lisaks. Praegu otsivad inimesed odavamat teenust ning loobuvad vahendajast," rääkis Sema.

Sema leiab, et kuna nende puhketalu on väike, siis see on praegu täituvuse juures suureks plussiks. Võrreldes eelmise ja üle-eelmise suvega pole kliente kindlasti mitte vähemaks jäänud.

"Neile, kes on ehitanud kiirelt euromajutuse, ei jätku kliente, sest Saaremaal on liiga palju majutuskohti tekkinud. Meie vanas talukompleksis käivad peamiselt välisturistid, kes otsivad midagi erilist ja tahavad kogeda seda, mida kodus ei ole," rääkis Sema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2009, 13:03
Otsi:

Ava täpsem otsing