IRL pakub Tartu linnapeaks Margus Tsahknat

07. september 2009, 17:51

Isamaa ja Res Publica Liidu Tartu piirkonna
juhatus otsustas täna, et erakonna kandidaat Tartu linnapea kohale on Riigikogu
liige ning erakonna peasekretär Margus Tsahkna.

"Olen põline tartlane ja kandideerin veendumusega, et kui IRL saab linnaelanikelt piisava toetuse linnapea koha saavutamiseks, panen maha peasekretäri ja riigikogu liikme ametid ning pühendun Tartule," ütles Tsahkna pressiteate vahendusel.

Tsahkna sõnul on IRLil on ette näidata Tartusse suurte investeeringute toomise otsused, milleks on rahvusvahelise lennujaama rajamine Ülenurmele, Tamme staadioni renoveerimine, AHHAA keskuse ehituse alustamine ning 500 miljoni krooni suuruse investeeringu tagamine Eesti Rahva Muuseumi uue hoone ehitamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2009, 17:51
Otsi:

Ava täpsem otsing