Laar: sotsmaks on läinud liiga kõrgeks

24. september 2009, 16:31

IRLi esimees Mart Laar nõustus
vandeadvokaat Leon Glikmani poolt täna välja öeldud mõttega, et sotsiaalmaks
Eestis on liialt kõrge.

Küsimusele, kas 2010. aastal tuleb sotsiaalmaksu probleem ülevaatamisele, vastas Laar: „Ega me sellest ei pääse.“

„Sotsiaalmaks ja kõik sellised maksud on Eestis läinud liiga kõrgeks, et meid rahvusvahelises konkurents hoida,“ rääkis Laar Äripäeva konverentsil Äriplaan 2009. Tema sõnul on maksukoormus tervikuna Eestis probleemiks.

Teine mõte, mille IRLi esimees välja käis puudutas eelarvet. „Loodan, et valitsus jõuab kokkuleppele, mis aitab edasi minna eelarve kokkutõmbamise teed,“ nentis ta ning lisas: „Eesti eelarves on ruumi kokku tõmmata. Jah, see on ebameeldiv, see on halb aga seda ruumi on.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. September 2009, 16:39
Otsi:

Ava täpsem otsing