Indrek Kald • 10. september 2010 kell 7:57

Keskmisele tööpakkumisele reageerib üheksa inimest

Keskmiselt reageerib ühele tööpakkumisele üheksa inimest, ütles CV Online'i turundusjuht Raimo Matvere.

"2010. aastal on olnud keskmine töökonkursile laekunud kandidaatide arv ca üheksa. Aga vahed on tegelikult väga suured – osa pakkumisi saab vaid 1-2 CVd, samas kui popimatel konkurssidel on kandidaate üle 300," rääkis Matvere Delfile.

Suurimad värbajad on tema sõnutsi Skype, Playtech, Webmedia, Eesti Energia, Maxima, Ergo, Elion, Swedbank, lisaks veel erinevad IT-ettevõtted ning müügiga tegelevad organisatsioonid, näiteks infomeedia kataloogid ja telefonimüügifirmad.

Võib üldise trendina öelda, et vaikselt juba küsitakse veidi kõrgemat palka kui aasta tagasi küsiti, iseasi, kas tööandjad seda juba valmis maksma on, märkis Matvere.

Hetkel kuum