Aivar Hundimägi • 27. oktoober 2010 kell 8:53

Grossi villa kisub streikima

“Kui eestlased toetavad palga arvelt meelsasti Oleg Grosse, et nende villad kasvaks ja limusiinid vuraks, siis prantslased ja soomlased seda ei tee, kirjutas transpordi ametiühingu esimees Peep Peterson.

“Hiljuti võttis ärimees Oleg Gross Äripäevas sõna, et riik peaks töötute abistamise lõpetama. Kas on olemas veel inimvaenulikumat seisukohta,” küsis Peterson oma Delfis ilmunud kolumnis.

“Kui eestlased toetavad oma palga arvelt meelsasti Oleg Grosse, et nende villad kasvaks ja limusiinid vuraks, siis prantslased, kreeklased ja soomlased seda ei tee,” kirjutab ta. “Parem palk tuleb hea töö ja selge ühise sõnaga välja nõuda. Lihtsakoeline Eesti ettevõtja ei anneta võimalusel sentigi,” väidab Peterson.

Hetkel kuum