Birjo Must • 22. detsember 2010 kell 5:18

Ratas: süüdistused on tõsised

Riigikogu keskerakondlasest aseesimees Jüri Ratas ütles, et Savisaare juhtumi puhul on tegemist tõsiste süüdistustega ning erakond peab igal juhul analüüsima seda, mis on juhtunud ja võtma oma seisukoha.

"Olukord on selline, kus erakond peab igal juhul analüüsima seda, mis on juhtunud ja võtma seisukoha. Selge on see, et süüdistused, mis eile õhtul peale kella 23 avalikuks tulid on väga tõsised," rääkis Ratas intervjuus ERRi raadiouudistele, mida vahendas ERRi uudisteportaal.

Küsimusele, et juhul, kui kõik mida kaitsepolitsei väidab vastab tõele, kas Savisaar saaks siis Keskerakonna juhina jätkata, vastas Ratas, et õigusloomes on tavaks see, et kuulatakse ära ka teine pool.

"Sellise tõsise asjaga, mis hetkel üleval on, ei saa lahmida, siin peab ka erakond ennast kokku võtama ja maha istuma ning vaatama nii tagasi kui ka edasi," märkis Ratas.

 

Hetkel kuum