Lõhmus: poliitikutel printsiip "luba jagada ja proovi valitsema saada"

Kaisa Gabral 10. veebruar 2011, 15:59

Rahandusministeeriumi arvutuste järgi on kalleim valimislubadus Rohelistel -  kodanikupalk, sellele järgneb Keskerakond pensionite suurendamisega. Pankur Rain Lõhmuse hinnangul ei tasu kõike seda aga liiga tõsiselt võtta.

"Iidne printsiip "jaga ja valitse" on demokraatia tingimustes omandanud lihtsalt uue variatsiooni "luba jagada ja proovi valitsema saada". Õnneks ei pea madalaimale ühisele nimetajale suunatud lubadusi väga tõsiselt võtma," kommenteeris erakondade valimislubadusi pankur Lõhmus.

Äripäev reastas rahandusministeeriumi andmete põhjal kõikide erakondade kalleimad valimislubadused ja küsis ettevõtjate käest, mida nad neist lubadustest arvavad.

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2011, 10:52
Otsi:

Ava täpsem otsing