Samost: Liive suur palk tuleneb vastutusest

Kadrin Karner 02. aprill 2011, 09:17

Eesti Energia juhatuse esimehe Sandor Liive üle kahe miljoni krooni suurune aastapalk tuleneb sellest, et Eesti suurima ettevõtte juhina on tal vastutus mitte üksnes äri, vaid ka meie kõigi julgeoleku eest, ütles BNSi juht Anvar Samost.

"Eesti Energia juhi ametikohta on Eestis üks. See on Eesti suurim ettevõte, kus on väga palju töötajaid, tegevusalasid, vastutust - seda, mis on seotud mitte ainult äriga, vaid meie kõigi julgeolekuga. Kui elekter pikemaks ajaks ära läheb, on ikka igavene jama küll," märkis Samost "Ringvaatele" antud intervjuus..

Kui eesmärk on see, et riigile ehk meile kuuluvad ettevõtted on hästi juhitud, et nende väärtus kasvab, nad on konkurentsivõimelised ja ei lähe pankrotti, siis peame Samosti sõnul leidma sinna need inimesed, kes muidu võiks töötada mõnes suurpangas, Tallinkis või hoopis teistes riikides.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. April 2011, 09:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing