"Arvan, et Raasukesega oli äkiline otsus"

Alyona Stadnik 10. august 2011, 10:59

Endise hansapankuri Jüri Mõisa arvates oli Swedbanki otsus Erkki Raasukese osas suhteliselt äkiline, sest tavaliselt teatatakse sellest ette umbes kuu aega või kaks nädalat.

Mõisa hinnangul oli eile õhtul Swedbanki avalike suhete ning pressiosakond hilja tööl. "Seega ma arvan, et neil oli see äkiline otsus Raasukesega, sest see on ebatavaline. Tavaliselt teatatakse ette umbes kuu aega või kaks nädalat," märkis Mõis.

Talle jäi arusaamatuks see, kuidas lahkumise otsus vastu võeti. „Uudisest võis välja lugeda, et toimus mingi sündmus, mis ühe hetkega põhjustas Raasukese ametist lahkumise,“ märkis Mõis ja  lisas, et nüüd  hakkab Raasuke ilmselt ettevõtjaks.

"Raasukesel on tohutult suur töövõime," kommenteeris Mõis. Ta lisas, et suure ettevõtte puhul, kus töötatakse kollektiivis, on raske öelda, mida konkreetselt on Raasuke Swedbanki jaoks teinud. „Ta on oma ametialal turbulentsetel aegadel väga hästi hakkama saanud,“ lausus Mõis.

„Iga ärivaldkonnas tegutseva inimese unistus on hakata kunagi ise ettevõtjaks. Tal on suur kogemuste pagas ja ta teenis Swedbanis ka küllalt hästi. Tal on kõik komponendid olemas, et alustada isiklikku äri,“ rääkis Mõis. 

"Ma oleksin väga õnnelik, kui meil tekiks mingi kokkupuutepunkt, et mina saaksin tema üheks partneriks," sõnas Mõis.

Swedbank teatas täna, et kaks ja pool aastat grupi finantsjuhina töötanud Erkki Raasuke lahkub, plaanides pärast 17aastast pingelist tööd pangas esmalt pikemalt puhata. Senine riskijuht Göran Bronner asub tööle finantsjuhina ja senine Balti panganduse juht Håkan Berg riskijuhina. Uueks Balti panganduse juhiks saab Birgitte Bonnesen, senine siseauditi juht.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. August 2011, 13:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing