Kaitseministeeriumis toimus tulistamine

Kaisa Gabral 11. august 2011, 15:41

Kaitseministeeriumis toimus täna pärastlõunal tulistamine. Politsei on ümbruskonna sisse piiranud.

Kaitseminister Mart Laari sõnul ei saa kaitseministeeriumis toimunud tulistamist hetkel veel kommenteerida, kuna olukord on alles lahendamisel, rääkis ta Delfile. Kaitseminister ütles et suundub Estoniasse, kuhu on evakueeritud tema töötajad.

"Täna kella poole nelja ajal oli kaitseministeeriumis kuulda laske. Ei tea veel kas üks või rohkem. Hetkel on kõik inimesed evakueeritud ja politsei on ümbruskonna sisse piiranud," kommenteeris politsei pressiesindaja Mihkel Loide ja lisas: "Teated kannatanutest puuduvad. Kui midagi selgub, siis teavitame sellest ka koheselt."

Delfi allika kinnitusel on majas võetud pantvang.

Kohapeal viibiv Äripäeva ajakirjanik kinnitas, et maja on lintidega piiratud ning maja eest on ka autosid evakueeritud. "Eriüksuslased seavad ennast valmis. Tundub nagu oleks tegemist vaikusega enne operatsiooni."

Kaitseministeeriumi pressiesindaja Peeter Kuimeti sõnul kaitseminister Mart Laari tulistamise hetkel hoones ei olnud. Laar saabus ministeeriumi ette kell 16:12, vahendas ERR.ee.

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. August 2011, 20:12
Otsi:

Ava täpsem otsing