Pantvangid vabad, kurjategija hukkus

Anne Oja 11. august 2011, 17:30

Tulistaja võttis kaitseministeeriumis pantvangi kaks inimest, kel õnnestus viga saamata vabaneda. Pantvangistaja ise hukkus, teatas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kell 15.08 saabus politsei korrapidajale teade, et kaitseministeeriumisse tungis tundmatu püstoliga mees, kes hakkas tulistama. Majja visati ka suitsupomm. Esialgse informatsiooni kohaselt võttis tulistaja kaks inimest pantvangi.

Sündmuskohal toimus politsei ja kaitsepolitsei ühisoperatsioon kahtlustatava kinnipidamiseks. Kaitseministeeriumi ruumidesse tunginud mees hukkus politsei ja kaitsepolitsei ühisoperatsiooni käigus. Keegi teine vigastada ei saanud.

Kriminaalasja menetleb kaitsepolitseiamet, uurimist juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. August 2011, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing