Uksetehas: meil ei ole midagi, mida teised ei suudaks osta

Alyona Stadnik 22. august 2011, 15:34

Praegu on maailm on avatud, kõik ettevõtted ostavad endale kaasaegseid seadmeid nagu meiegi ning meil ei ole midagi sellist, mida teised osta ei suudaks, kommenteeris Haapsalu Uksetehase AS juhatuse esimees Ago Soomre.

"Kui meil külalised käivad, siis nad on üllatunud, et nii väikeses riigis on nii modernne väga puhas ning kvaliteetne tehas," rääkis Soomre.

Kuna Eesti on nii noor riik, siis enam vähem kõik normaalsed ettevõtted on täna endale soetanud kaasaegseid seadmeid. "Siin ei ole midagi häbeneda," tõdes ta.

Korea suurfirma LG aknatootjad käisid eelmine nädal  Plasto aknatehases automaatliini uudistamas ning soovivad kodumaale naastes ka ise samasugust kõrgtehnoloogiat rakendada. Kuigi Koreas on elektroonika väga kõrgelt arenenud, pole aknaid valmistavas tehases kõrgtehnoloogilisi seadmeid ning iga töötaja valmistab detaile eraldi. Euroopas ja Plastos näiteks tehakse tööd automaatliinidel. Äripäev küsib seetõttu ettevõtetelt, mida nemad näitaksid uhkusega oma ettevõttes väliskülalistele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2011, 15:34
Otsi:

Ava täpsem otsing