Anne Oja • 5. september 2011 kell 17:15

Mägus: hotellinduses näha suurt käibe ja kasumi kasvu

II kvartalis oli käibe kasv eelmise aastaga võrreldes suur ja seetõttu paranes loomulikult ka rentaablus, rääkis Eesti ettevõtete müügi ja kasumi kasvu statistikat kommenteerinud Nordic Hotelsi juht Feliks Mägus.

"Hotellinduses on olnud kasvud üsna suured, kuid madalalt baasilt. 2010 oli ka kasv, kuid väga madalalt 2009. aasta baasilt. Loomulikult tähendab mahu kasv ka rentaabluse paranemist," sõnas Mägus. "Mis puudutab Nordic Hotelsit, oli meie tulemus analoogne turuga, st 2010. aasta omast oluliselt parem."

Mägus lisas, et III kvartal on turismile ja teenindusele alati kõige parem kvartal nii mahtude kui ka rentaabluse poolelt. "Pigem on küsimus, kas see kasv on jätkusuutlik ja mis saab edasi. Ärevad uudised võivad IV kvartali ja tuleva aasta I kvartali tulemustele mõju avaldada," kommenteeris ta.

Hetkel kuum