• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Apple viis Nasdaqi langusse

  Nasdaqi koondindeks alustas kolmapäevast sessiooni langusega tingituna Apple’i teisipäeva õhtul avalikustatud oodatust väiksemast kvartalikasumist. Dow Jonesi tööstuskeskmine ja S&P 500 kauplevad rohelises.

  Apple’i tulud ja kasum jäid esmakordselt mitme aasta jooksul allapoole analüütikute ootusi, sest ettevõte ei suutnud müüa nii palju iPhone’, kui varasemalt prognoositi. Firma aktsia on kolmapäeval langenud ligi 3,7% tasemele 406,58 dollarit.
  Dow ja S&P 500 tõusule aitasid kaasa aga kiibivalmistaja Intel ja kindlustusfirma Travelers. Inteli aktsia hind kasvas ligi 3,9% pärast seda, kui firma avalikustas analüütikute ootusi ületava kvartalituluprognoosi. Travelersi aktsia edenes 5,3% võrra, olles Dow ridades suurimaks tõusjaks.
  Kuigi turud sõltuvad hetkel väga palju Euroopast tulevatest uudistest, mis indekseid kord üles ja kord alla viivad, on turul jätkuvalt häid ettevõtteid ja paljudel neist on väga tugev bilanss, mis võimaldab neil madala tarbijakindluse aegadel vastu pidada, ütles Howard Bailey Financiali finantsplaneerija Casey Weade.
  Kell 12:08 idaranniku aja järgi kauplesid indeksid järgmistel tasemetel:
  Dow Jones     11 621,36       +44,31      +0,38%Nasdaq             2 646,87        -10,56       -0,40%S&P 500           1 227,31          +1,93       +0,16%
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Investor: kui keegi teaks eduka idufirma valemit, siis kõik kasutaks seda
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.