• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  A. Le Coqi kasum paisus

  A. Le Coqi tegevuskasum kasvas tänu müügimahtude suurenemisele selle aasta üheksa kuu jooksul enam kui 11%. 

  A. Le Coqi müük summeerus jaanuarist septembrini 105 miljoni liitriga, mullu samal ajal 98 liitriga, selgus Olvi grupi aruandest. Ettevõtte eksport ja tax-free müük kasvas enam kui 29% võrreldes eelmise aastaga. Ekspordi ja tax-free müük moodustas kogumüügist 4,3%, aasta varem 3,6%. A. Le Coqi jaanuari-septembri müük summeerus 59,9 miljoni euroga ning aasta varem 55 miljoniga ehk kasv on olnud 8,9%.
  Tegevuskasum suurenes jaanuarist septembrini 1,2 miljoni euro ehk 11,9% võrra, 11,1 miljoni euroni, mis on 18,4% käibest. Tulude paranemisele aitas kaasa müügimahtude kasv ning eelkõige kuluefektiivne tegevus.
  Olvi Grupi kolmanda kvartali müük oli kokku 147 miljonit liitrit, võrreldes aasta varem sama perioodiga kasvas müük kolme miljoni liitri ehk 2,7% võrra. Grupi müügitulu juulist septembrini oli kokku 82,6 miljonit eurot, aasta varem 79,8 miljonit.
  "Meil õnnestus säilitada heade tulemuste taset ning tugevdada turupositsiooni Soomes. Eestis paranes tegevuskasum võrreldes mullusega. Samuti jätkame kasvuga seotud investeeringute tegemist," kommenteeris tulemusi Olvi tegevdirektor Lasse Aho.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.