• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toornafta on tõusnud kolm protsenti

  Toornafta futuurid on täna tõusnud üle 3% kui euroala liidrid jõudsid Kreeka osas kokkuleppele.

  Toornafta hinnad said tõuke uudise peale, et Kreeka võla hoidjad peavad leppima 50% kaotusega. Sõnum kergitas ka euro kurssi dollari vastu. Vase hind rallis üle 5%. Lisaks toetas toorainete tõusu ka majandusandmed, mis näitasid, et USA SKP kasvas kolmandas kvartalis selle aasta kiireimas tempos.
  Brent toornafta detsembritähtajaga futuur: 111,95 (+2,79%) dollarit barrel, U.S. Light detsembritähtajaga futuur: 93,45 (+3,6%) dollarit barrel. Eile langes U.S. Light 3% peale USA naftavarude raportit.
  „Makromajanduslikud sündmused ja finantsturud juhivad praegusi sündmusi ning naftafutuurid reageerivad sellele, vaatamata faktile, et naftavarud USA-s on tõusnud oluliselt,” ütles Victor Shum, Purvin&Gertz-ist.
  USA Energiaagentuuri andmetel tõusid naftavarud 4,74 miljoni barrelini. Kuid teised majandusandmed maailma suurima naftatarbija ja majanduse kohta tõid positiivsemaid märke. USA SKP kasvas 3. kvartalis aasta kiireimas tempos ning kestvuskaupade müük näitas, et Ameerika majandus liigub 4. kvartalisse kindla hooga.   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.