• Jaga lugu:

  Raul Pint: tegelege vere, sperma ja EU kiitmisega!

  Probleemsete ettevõtete likvideerija Raul Pindi hinnangul võiks Äripäev katteta kassajäägi kaotamise detailide uurimise asemel tegeleda vere, sperma ja Euroopa Liidu kiitmisega.

  Kui varem saatis Pint riiulifirmade ametlikele aadressidele järjekindlalt likvideerimispakkumisi, siis nüüd lubab ta ettevõtte omanikke vabastada ka katteta kassajäägist. Klassifitseeruvad kassajäägid suuruses EUR 25 000 kuni EUR 450 000. Rahaline kulu kliendi jaoks 10% summast.
  "Paraku oli Teie küsimus valesti adresseeritud. Pean otstarbekaks, et meedia tegeleks avalikku huvi pakkuvate küsimustega. Sh liiklusõnnetused, veri, sperma, vargused, EU kiitmine jne. Edu!" vastas Likvidaatori nime all esinev Raul Pint Äripäeva selgituspalvele, kuidas ta ettevõtte katteta kassajäägist vabastab, et teenuse tellijat ei võetaks hiljem rahapesu ega maksupettuse süüdistusega vastutusele.
  "Kuna maksu- ja tolliamet ei tea, kuidas selle teenuse osutamine täpsemalt peaks käima, ei saa seda ka kommenteerida," avaldas maksuamet.
  Rahapesu andmebüroo juht Raul Vahtra sõnas, et oluline on see, milles Pindi pakutud teenus täpsemalt seisneb ja mida kassajäägiga teha kavatsetakse. Kui see kanditakse näiteks fiktiivsete dokumentidega ettevõttest välja, võib olla tegemist omastamisega, sest ettevõtte raha pole omaniku raha, ning edasi ka rahapesuga, kui edasiste tehingutega varjatakse seadusevastaselt omandatud raha päritolu. Politsei soovitab taustaks tutvuda ka riigikohtu lahendiga number 3-1-1-41-11. See lahend puudutab näilikke arveid, kus kaup liikus vaid paberil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Šiauliu pank teatas tugevast kasumi kasvust Aktsia tulemustele ei reageerinud
Investor ja õppejõud Kristjan Liivamägi, kes omab 40 000 euro väärtuses positsiooni Siauliu panga aktsias, hindas majandustulemusi muljetavaldavaks.
Investor ja õppejõud Kristjan Liivamägi, kes omab 40 000 euro väärtuses positsiooni Siauliu panga aktsias, hindas majandustulemusi muljetavaldavaks.