• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tuiksoo Annusele: helistan igaks juhuks võõralt numbrilt

  Maadevahetuse protsessil on kohtu all ka endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo, keda prokurör süüdistas täna esitatud kõnes Merko ehituse tütarfirma AS E.L.L Kinnisvara eelistamises seoses põllumajandusministeeriumi ruumide rendilepinguga, kirjutas Delfi.

  Kuigi Ester Tuiksoo on eelnevalt väitnud, et Annusega ta hanke detaile eelnevalt ei arutanud, tõi prokuratuur välja kõne, kus Tuiksoo teatab Annusele oma kohtumisest peaministriga hankelepingu arutamiseks.
  „Helistan igaks juhuks võõra numbri pealt,“ alustab Tuiksoo. „Aga mul on täna peaministriga kohtumine, et olete te asja üle vaadanud, et kas sobib?“ küsib ta Annuselt. Merko juht vastab talle selles vestluses, et peaks sobima, kuid tundis siiski muret, et kas mingisuguseid pahandusi ei tule. „No palju konkurente oli ju /.../ Pall on õiges väravas, püüame edasi tegutseda,“ rahustab teda Tuiksoo.
   
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.