Tuiksoo Annusele: helistan igaks juhuks võõralt numbrilt

Kaisa Gabral 15. detsember 2011, 14:15

Maadevahetuse protsessil on kohtu all ka endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo, keda prokurör süüdistas täna esitatud kõnes Merko ehituse tütarfirma AS E.L.L Kinnisvara eelistamises seoses põllumajandusministeeriumi ruumide rendilepinguga, kirjutas Delfi.

Kuigi Ester Tuiksoo on eelnevalt väitnud, et Annusega ta hanke detaile eelnevalt ei arutanud, tõi prokuratuur välja kõne, kus Tuiksoo teatab Annusele oma kohtumisest peaministriga hankelepingu arutamiseks.

„Helistan igaks juhuks võõra numbri pealt,“ alustab Tuiksoo. „Aga mul on täna peaministriga kohtumine, et olete te asja üle vaadanud, et kas sobib?“ küsib ta Annuselt. Merko juht vastab talle selles vestluses, et peaks sobima, kuid tundis siiski muret, et kas mingisuguseid pahandusi ei tule. „No palju konkurente oli ju /.../ Pall on õiges väravas, püüame edasi tegutseda,“ rahustab teda Tuiksoo.

 

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2011, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing