Virge Haavasalu • 1. veebruar 2012 kell 7:05

Endine Tallinna börsi juht eelistab oma ettevõtet maksuameti juhi tööle

Tallinna börsi juhtimistööst taandunud Kaidi Ruusalepp eelistab edaspidi oma ideid ellu viia ning tegeleda ettevõtlusega, mistõttu ei tekkinud tal ka soovi kandideerida maksu-ja tolliameti juhi kohale.

“Ma ei ole sellele mõelnud. Minu edasised plaanid on seotud hoopis ettevõtlusega. Olen riigisektoris ära olnud ja nüüd lahkusin Tallinna börsilt. Mul on paar oma enda ideed ja ma tahaksin need ellu viia,” põhjendas Ruusalepp mittekandideerimist maksuameti juhi kohale.Ruusalepp tõrjus kahtlust, justkui maksu- ja tolliamet ei oleks tema jaoks olnud piisav  väljakutse. “Kuna olen otsustanud ettevõtlusse minna ja iseenda ettevõttega tegelema hakata ja natuke Teenusmajanduse Koda ehk ettevõtlusorganisatsioone aidata,” jätkas ta oma põhjendusi. Praegu ei olnud ta veel valmis oma ideedest lähemalt rääkima.

 

Hetkel kuum