Silvia Kruusmaa • 23. veebruar 2012 kell 10:04

Suhtekorralduse Auhind 2011 peavõitu jahib 12 projekti

Konkursi Suhtekorralduse Auhind 2011 peavõidule kandideerib 12 projekti. Peavõidu kandidaate esitletakse ja võitja kuulutatakse välja 15.-16. märtsil toimuva turundussündmuse Password 2012 laval, teatas Eesti Suhtekorraldajate Liit.

Seekordsel aasta parimate suhtekorraldusprojektide konkursil kandideerivad:* Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 kommunikatsioon „Mereäärsed lood“ (esitaja: Tallinn 2011)* "Puhka Eestis" suhtekorraldustegevused 2011. aastal (esitaja: Alfa-Omega Communications)* Staarallveelaeva sünd: kuidas vintsiti Lembit Lennusadamasse (esitaja: Jugaste, Liiva & Partnerid)* Estonian Airi muutuste kommunikatsioon 2011 (esitaja: Estonian Air)* Restorani City Marina lansseerimine (esitaja: Hamburg & Partnerid)* Rimi Eesti jaekaubanduskonverents (esitaja: Euro ESCG PR)* 21. Euroopa juunioride meistrivõistlused kergejõustikus. Tallinn 2011 (esitaja: Corpore)* Aasta Betoonehitis 2010 kommunikatsioonitöö. September 2010 – aprill 2011 (esitaja: In Nomine)* Heategevusprojekt ”Aitan lapsi” (esitaja: Hamburg & Partnerid)*Teavituskampaania "Küsi apteekrilt nõu" (esitaja: META)* Diabeedilaste huvide esindamine (esitaja: Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing)* Sisekommunikatsiooniprojekt “Kommunikatsiooninädal Swedbankis” (esitaja: Swedbank)

Suhtekorralduse Auhinna konkurss toimub kord aastas, seda korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit. Konkursi eesmärk on selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

Laekunud töid hindab žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatuse liikmed ja eelmise aasta konkursi võitjad.

Eelmise Suhtekorralduse Auhinna konkursi võitsid “Euroopa Filmiauhinnad 2010” kommunikatsioonikampaania Eestis (KPMS & Partnerid), Eesti digilevile ülemineku projekt (Hamburg & Partnerid) ning Estraveli kommunikatsioonitegevus Islandi tuhakriisi ajal. Eriauhinna pälvis eakate festival „Rohkem aastaid täis sära ja väärikust!“ (LH Concept).

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 78 suhtekorraldajat, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusettevõtetes.

Hetkel kuum