Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympic tegi tugeva tulemuse

  Olympic EG III kvartali koondkasumi emaettevõtja osa kasvas aastaga 92,7 protsenti ja ulatus 7,76 mln euroni, teatas ettevõte börsile.

  Puhaskasumi emaettevõtja osa kasvas aastaga 30,9 protsenti, 7,34 mln euroni. Käive kasvas kaheksa protsenti, 33,89 mln euroni.
  LHV pank ootab Olympicult 34,2 mln eurose käibe juures 6,8 mln eurost kasumit. Swedbank ootab 34,56 mln eurose käibe pealt 6,3 mln eurost kasumit. SEB Enskilda ootas 34 mln eurose käibe juures 5,9 mln eurot kasumit.
  LHV soovitab aktsiat osta. Aktsia õiglase hinna vahemik on 1,85 kuni 2,05 eurot. Swedbank on andnud Olympicu aktsiale tugeva ostusoovituse ja aktsia hinnasihiks on 1,70 eurot. SEB Enskilda soovitus on osta enne tulemusi ja hinnasiht 1,65 eurot. Reedese sulgemishinna kohaselt maksis Olympic EG aktsia 1,54 eurot.
  Suurimal turul Eestis kasvasid tulud III kvartalis aastaga 13,6 protsenti, 9,34 mln eurole. Lätis kasvasid tulud 13,7 protsenti, 8,9202 mln eurole. Ainsana vähenesid tulud Leedus (2,6 protsenti) ja ulatusid 5,023 mln euroni. Poolas kasvasid tulud 3,9 protsenti,  6,437 mln euroni. Slovakkias kasvasid tulud 18,5 protsenti, 3,243 mln euroni. Valgevenes kasvasid tulud 13,4 protsenti, 0,906 mln euroni.
  Olympic EG oli kõikides riikides III kvartalis ärikasumlik. Eestis kasvas ärikasum 146,9 protsenti, 2,163 mln eurole. Lätis kasvas ärikasum 36,1 protsenti, 3,82 mln eurole. Leedus kasvas ärikasum 1,1 protsenti, 1,015 mln eurole. Poolas vähenes ärikasum 3,1 protsenti, 0,647 mln eurole. Slovakkias kukkus ärikasum 66,8 protsenti, 77 000 eurole. Valgevenes kasvas ärikasum 98 protsenti, 0,295 mln eurole.
  2012. aasta septembri lõpus oli Kontsernis kokku 62 kasiinot, üldpinnaga 23 354 m². 2011. aasta septembri lõpus oli Kontserni kasiinode arv 63 ja kasiinode üldpind kokku 23 149 m². Olümpic EG töötas 30. septembri seisuga 2310 töötajat, kellelest Eestis töötasid 523, Lätis 472, Leedus 613, Poolas 375, Slovakkias 226 ja Valgevenes 101 töötajat.
  Ettevõttel oli raha ja selle ekvivalente 47,7 mln eurot ja finantsinvesteeringuid 13,5 mln eurot.
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kristina Judina: mida teha, kui tubli inimese karjäär „jääb kinni“?
Karjääris n-ö kinni jäämine ei ole vähegi edukate inimeste seas haruldane nähtus, see mõjutab ühtemoodi nii andekaid spetsialiste kui juhte. See on keeruline probleem, mille lahendamise juures mängivad võtmerolli toetav juht ja juhtkond, kirjutab 150-liikmelist meeskonda juhtiv Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Karjääris n-ö kinni jäämine ei ole vähegi edukate inimeste seas haruldane nähtus, see mõjutab ühtemoodi nii andekaid spetsialiste kui juhte. See on keeruline probleem, mille lahendamise juures mängivad võtmerolli toetav juht ja juhtkond, kirjutab 150-liikmelist meeskonda juhtiv Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Luksusvilla Hispaanias, kahtlane Excel ja kadunud arved: need võivad olla idufirmade punased lipud
Investorina idufirmasse raha paigutades on ülioluline teha selgeks, kuidas ettevõttes finantsjuhtimist korraldatakse ja raamatupidamist korras hoitakse. Spetsialistide sõnul esineb siin sageli ohtralt punaseid lippe, mis hilisema läbikukkumise eest hoiatavad.
Investorina idufirmasse raha paigutades on ülioluline teha selgeks, kuidas ettevõttes finantsjuhtimist korraldatakse ja raamatupidamist korras hoitakse. Spetsialistide sõnul esineb siin sageli ohtralt punaseid lippe, mis hilisema läbikukkumise eest hoiatavad.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Väikeettevõtjate esindaja loodab kliimaministeeriumile
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
“Vaadates kliimaseaduse eelnõu olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust,” rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa hommikuprogrammi intervjuus.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kristina Judina: mida teha, kui tubli inimese karjäär „jääb kinni“?
Karjääris n-ö kinni jäämine ei ole vähegi edukate inimeste seas haruldane nähtus, see mõjutab ühtemoodi nii andekaid spetsialiste kui juhte. See on keeruline probleem, mille lahendamise juures mängivad võtmerolli toetav juht ja juhtkond, kirjutab 150-liikmelist meeskonda juhtiv Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Karjääris n-ö kinni jäämine ei ole vähegi edukate inimeste seas haruldane nähtus, see mõjutab ühtemoodi nii andekaid spetsialiste kui juhte. See on keeruline probleem, mille lahendamise juures mängivad võtmerolli toetav juht ja juhtkond, kirjutab 150-liikmelist meeskonda juhtiv Elisa teeninduse valdkonna juht Kristina Judina.
Aasta lõpuks sõidavad pealinna tänavatel vesinikutaksod
Vesinikutehnoloogiaettevõte PowerUp Energy juhi Ivar Kruusenbergi sõnul jõuavad novembris Tallinna tänavatele esimesed vesinikutaksod.
Vesinikutehnoloogiaettevõte PowerUp Energy juhi Ivar Kruusenbergi sõnul jõuavad novembris Tallinna tänavatele esimesed vesinikutaksod.
Aasta lõpuks sõidavad pealinna tänavatel vesinikutaksod
Vesinikutehnoloogiaettevõte PowerUp Energy juhi Ivar Kruusenbergi sõnul jõuavad novembris Tallinna tänavatele esimesed vesinikutaksod.
Vesinikutehnoloogiaettevõte PowerUp Energy juhi Ivar Kruusenbergi sõnul jõuavad novembris Tallinna tänavatele esimesed vesinikutaksod.
Raadiohommikus: Hiinast, Saudi Araabiast, vesinikust ja EKREst
Esmaspäevases raadiohommikus räägime äri ajamisest Hiinas ja Saudi-Araabias, aga ka vesinikuärist ja EKRE pühapäevasel kongressil toimunust.
Esmaspäevases raadiohommikus räägime äri ajamisest Hiinas ja Saudi-Araabias, aga ka vesinikuärist ja EKRE pühapäevasel kongressil toimunust.
Raadiohitid: soovitusi kinnisvarainvestorile ja muudatused, mida oodata riigikogus
Kuhu tasub kinnisvarainvestoril vaadata tootluse teenimiseks, miks tasub taastuvenergia investoril panustada AI võidukäigule ja milliseid kohtade ümbermängimisi riigikogus võivad tuua europarlamendi valimised, need olid nädala kuulatuimad teemad.
Kuhu tasub kinnisvarainvestoril vaadata tootluse teenimiseks, miks tasub taastuvenergia investoril panustada AI võidukäigule ja milliseid kohtade ümbermängimisi riigikogus võivad tuua europarlamendi valimised, need olid nädala kuulatuimad teemad.