• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympic tegi tugeva tulemuse

  Olympic EG III kvartali koondkasumi emaettevõtja osa kasvas aastaga 92,7 protsenti ja ulatus 7,76 mln euroni, teatas ettevõte börsile.

  Puhaskasumi emaettevõtja osa kasvas aastaga 30,9 protsenti, 7,34 mln euroni. Käive kasvas kaheksa protsenti, 33,89 mln euroni.
  LHV pank ootab Olympicult 34,2 mln eurose käibe juures 6,8 mln eurost kasumit. Swedbank ootab 34,56 mln eurose käibe pealt 6,3 mln eurost kasumit. SEB Enskilda ootas 34 mln eurose käibe juures 5,9 mln eurot kasumit.
  LHV soovitab aktsiat osta. Aktsia õiglase hinna vahemik on 1,85 kuni 2,05 eurot. Swedbank on andnud Olympicu aktsiale tugeva ostusoovituse ja aktsia hinnasihiks on 1,70 eurot. SEB Enskilda soovitus on osta enne tulemusi ja hinnasiht 1,65 eurot. Reedese sulgemishinna kohaselt maksis Olympic EG aktsia 1,54 eurot.
  Suurimal turul Eestis kasvasid tulud III kvartalis aastaga 13,6 protsenti, 9,34 mln eurole. Lätis kasvasid tulud 13,7 protsenti, 8,9202 mln eurole. Ainsana vähenesid tulud Leedus (2,6 protsenti) ja ulatusid 5,023 mln euroni. Poolas kasvasid tulud 3,9 protsenti,  6,437 mln euroni. Slovakkias kasvasid tulud 18,5 protsenti, 3,243 mln euroni. Valgevenes kasvasid tulud 13,4 protsenti, 0,906 mln euroni.
  Olympic EG oli kõikides riikides III kvartalis ärikasumlik. Eestis kasvas ärikasum 146,9 protsenti, 2,163 mln eurole. Lätis kasvas ärikasum 36,1 protsenti, 3,82 mln eurole. Leedus kasvas ärikasum 1,1 protsenti, 1,015 mln eurole. Poolas vähenes ärikasum 3,1 protsenti, 0,647 mln eurole. Slovakkias kukkus ärikasum 66,8 protsenti, 77 000 eurole. Valgevenes kasvas ärikasum 98 protsenti, 0,295 mln eurole.
  2012. aasta septembri lõpus oli Kontsernis kokku 62 kasiinot, üldpinnaga 23 354 m². 2011. aasta septembri lõpus oli Kontserni kasiinode arv 63 ja kasiinode üldpind kokku 23 149 m². Olümpic EG töötas 30. septembri seisuga 2310 töötajat, kellelest Eestis töötasid 523, Lätis 472, Leedus 613, Poolas 375, Slovakkias 226 ja Valgevenes 101 töötajat.
  Ettevõttel oli raha ja selle ekvivalente 47,7 mln eurot ja finantsinvesteeringuid 13,5 mln eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs lõpetas päeva plussis Balti börsiindeksit vedas alla Ignitis
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Tallinna börsi tõusu juhtisid täna PRFoods, Arco Vara ja Tallink. Balti börsiindeksit vedas alla aga Ignitise aktsia odavnemine.
Raadiohommikus: mida teeb meile tulevane suur palgakasv?
Neljapäeval teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu palgakasvust. Eesti Panga president ennustas Äriplaan 2022 konverentsil, et lähiaastatel võib ees oodata 14protsendiline palgakasv. Mida see meie majandusega teeb? Mida peaks selle teadmise osas tegema kohe-kohe riigieelarve paika saav valitsus? Küsime Eesti panga asepresidendilt Ülo Kaasikult.
Neljapäeval teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu palgakasvust. Eesti Panga president ennustas Äriplaan 2022 konverentsil, et lähiaastatel võib ees oodata 14protsendiline palgakasv. Mida see meie majandusega teeb? Mida peaks selle teadmise osas tegema kohe-kohe riigieelarve paika saav valitsus? Küsime Eesti panga asepresidendilt Ülo Kaasikult.
Volikokku pürgijad: Tartust peab saama maailma ja maailmast Tartusse
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.
Tartu valimisnimekirjade esindajad ei pea seda linna maailma nabaks, kuhu inimesed jäävad ja tulevad iseenesest, küll aga kogu Lõuna-Eesti arengut mõjutavaks ettevõtluskeskuseks. Niisugune paik vajab häid ühendusi, selgub Äripäeva valimiste-eelsest küsitlusest.