• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: nädala viimane kauplemispäev lõppes tõusuga

  USA börsid lõpetasid nädala viimase kauplemispäeva positiivse noodiga, kuna investoritele tõi pisut enesekindlust Washingtonis peetavad kõnelused „fiskaalkuristiku” pärast.

  Dow Jones: 12588    +46    +0,36%Nasdaq: 2853    +16    +0,57%S&P 500: 1360    +7    +0,49%
  Nasdaqile oli käesolev nädal kuues järjestikuline langusenädal, mis on kolme aasta pikim periood. Dow Jones on langenud neli nädalat järjest, mis on pikim periood peale eelmise aasta augusti.
  Valge Maja esindajad ütlesid, et arutluse all on asendada fiskaalkuristiku suured kärped ja maksutõusud uuel aastal väiksemate kulutuste kärbete ja maksutõusudega, teatas Wall Street Journal.
  Facebooki aktsia jätkas rallimist peale järjekordse keeluperioodi lõppemist. Sotsiaalvõrgustik teatas enda „Gifts” rakenduse laienemisest enne pühadeaegset suurt ostuperioodi. Alates teisipäevast on Facebooki aktsia tõusnud peaaegu 20%.
  Apple’il oli täna raskusi tõusu leidmisega. Päevasiseselt langes iPadi tootja aktsia üheksa kuu madalaimale tasemele. Apple’i aktsia on kõigi aegade tipust langenud 25%.
  Wall Street Journali andmetel laseb Google’i varsti välja „Maps” rakenduse Apple’i iOS6-le. Täna lõpetas Google’i aktsia 0,01% all.
  Arvutitootja Dell’i aktsia langes 7,3%, kuna firma kolmanda kvartali käive ja kasum langesid rohkem kui analüütikud olid prognoosinud. Vähemalt 10 analüüsifirmat langetasid enda Delli hinnasihti.
  Gap’i aktsia tõusis 1%, kuna jaemüüja teatas paremast kui oodatud kasumist ning tõstis enda selle aasta prognoosi. Sears’i aktsia langes 18,8%, kuigi jaemüüja teatas väiksemast kui oodatud kahjumist. Nike’i aktsia tõusis 2%, kuna sporditoodete firma teatas, et müüb enda Cole Haani tootemargi Apax Partnersile 570 miljoni dollariga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.