Rainer Saad • 30. aprill 2013
Jaga lugu:

Stefan Andersson: dividendide eest tänu eelkõige Tallinkile

Tallinna Börsi investor Stefan Anderssoni sõnul on normaalsed dividendid muutunud nüüd heaks tavaks ning see tõstab usaldust kogu aktsiaturu vastu.

„Tänu eelkõige Tallinkile, aga ka Ekspressile võib nüüd öelda, et Tallinna börsil on muutunud heaks tavaks maksta normaalseid dividende. See omakorda tõstab usalduse terve aktsiaturu vastu ja parandab olukorda neile kes kavandavad IPOsid. Igatpidi rõõmustav ja otsustav areng on olnud sel aastal. Usalduse ülesehitamine nõuab palju aega, selle hävitamist on aga võimalik kiiresti teostada, nii et loodame, et börsiettevõtted hoiavad ka edaspidi kindlat väikeaktsionäri jaoks sõbralikku kurssi,“ ütles Andersson.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas