• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Test: säästlikeim auto kulutas 100 km kohta 3,7 liitrit kütust

  Kõige säästlikumalt ehk 3,7-liitrise kütusekuluga läbis testil 100 kilomeetrit Peugeot 308.

  SEB Liisingu korraldatud proovisõit viidi läbi kombineeritult 11,5kilomeetrilise linna- ja maanteesõiduna.
  Kõige väiksema kütusekuluga sõiduautod3,7l/100 km Peugeot 308 (Allure 1.6 e-HDI, 85kw)3,8l/100 km Peugeot 2008 (Allure 1.6 e-HDI, 84kw) ja Renault Captur (Zen Energy 1.5 dCI, 66 kw) 3,9l/100 km Škoda Octavia (HB Ambition 1.6 TDI, 77 kw).
  Testsõidul osales 11 autot:
  Volkswagen Golf 7 Comfortline BMT 1.4 TSI 103kW. DSG2 Volkswagen Tiguan GP Sport & Style 2.0TDI CR DSG 4Motion3 Subaru Forester 2.0 AWD4 Renault Captur Zen Energy 1,5 dCI5 Toyota Corolla 1,6l CVT Multidrive S Active Plus6 Nissan Note Acenta 1.27 Mercedes-Benz A 180 CDI AT8 Peugeot 308 Allure 1,6 e-HDI9 Peugeot 2008 Allure 1.6 e-HDI10 Škoda Octavia HB Ambition 1,6 TDI11 Škoda Rapid 1.2 TSI Ambition
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".