• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TASUTUD TÖÖKUULUTUS: Tähtvere Puhkepark vajab juhatuse liiget

  SA Tähtvere Puhkepark otsib juhatuse liiget, kelle tööülesandeks on meeskonna juhtimine, turundus- ja arendustegevuse läbiviimine ning koostöö erinevate partneritega aktiivsete puhkamis- ja sportimisvõimaluste loomisel Tartu linnas.

  Edukal kandidaadil on:* kõrgharidus* eelnev juhtimisalane töökogemus vähemalt 3 aastat* hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas* algatusvõime, suhtlemis- ja esinemisoskus* huvi Tartu linna hea käekäigu vastu
  Kasuks tuleb:* kultuuri, spordi ja vaba aja sisustamise valdkonna tundmine* turunduse ja projektijuhtimise kogemus
  Leping sõlmitakse tähtajaliselt.Tööleasumine esimesel võimalusel.
  Kandidaatidel palume esitada puhkepargi arenguvisioon 5- aastaks ning CV koos palgasooviga hiljemalt 24. oktoobril 2013 e-posti aadressile [email protected] Lisainfo: Toomas Kapp tel 504 3415 [email protected]
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.