• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ergo Balti riikide tänavune kasum on 3,3 mln eurot

  Ergi sõlmis tänavu 9 kuu jooksul Baltikumis kindlustuslepinguid üle 112 miljoni euro väärtuses, mis tähendas 5% kasvu võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

  9 kuu äritegevus tõi Balti riikides kokku 3,3 mln eurot kasumit, mis on samas suurusjärgus möödunud aasta sama aja tulemusega. Tänavu kolme kvartali kokkuvõttes maksti klientidele välja 5,2% võrra rohkem kahjunõudeid, kokku 63,3 mln euro ulatuses.
  Ergo kahjukindlustuse maksete kogusumma oli Balti riikides ligikaudu 80,4 miljonit eurot. Peamised kahjukindlustuse valdkonna kasvu mõjurid olid kasko- ja kohustuslik liikluskindlustus ning õnnetusjuhtumikindlustus.
  Ka elu- ja tervisekindlustuse segmendis saavutati häid tulemusi: kokku 31,8 miljoni euro ulatuses kindlustusmakseid ehk 17,7% kasvu. Seda tulemust mõjutas elukindlustuse suurenev maht panganduskindlustuses, eriti riskikindlustuse ja vabatahtliku pensionikindlustuse arvelt Lätis.
  Annuiteedilepingute kasvav hulk Eestis ja Leedus ning hoogne areng tervisekindlustuses andsid samuti panuse elu- ja tervisekindlustuse maksete suurenemisele.
  Tänavu esimese kolme kvartali jooksul maksti Ergo klientidele Balti riikides välja 63,3 miljoni euro ulatuses kahjunõudeid. Eestis põhjustas suurima nõude 300 000eurone transpordikahju.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.