• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pistist võtnud endine linnaametnik pankrotis

  Harju maakohus kuulutas välja endise Tallinna linnaametniku, 2010. aastal pistise võtmises süüdi mõistetud Jaan Maanase pankroti.

  Kohus nimetas Maanase pankrotihalduriks Martin Krupi ning võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 11. detsembril Harju maakohtu Tartu mnt kohtumajas.
  Tallinna kommunaalameti inseneriosakonna juhatajana ja hiljem juhtivspetsialistina töötanud Maanas mõisteti 2010.aastal Harju maakohtus kokkuleppemenetluses süüdi Esmar Ehituse juhatuse liikmelt pistise võtmises. Esmar Ehitus rajas Mähe piirkonnas vee- ja kanalisatsioonitorustikke ning linna poolt määratud kontaktisikuks oli Maanas.
  9. oktoobrist 2007 kuni 24. jaanuarini 2008 võttis Maanas sularahas ja soodustingimustega laenu näol pistist kokku 117 900 krooni. Vastutasuks nõustas ja juhendas ta ehitusfirma juhatuse liiget ja projektijuhte, kuidas esitada Tallinna linnavalitsusele taotlusi ja avaldusi, saamaks teostatud tööde eest raha kätte kiirendatud või eelistatud korras.
  Eesti Ekspress kirjutas ka Maanase kasiinolembusest ning sellest, kuidas kaitsepolitseinikud teda enne kinnipidamist põhjalikult jälgisid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.