President Ilves: Kallas pole pätt

Eliisa Matsalu 13. märts 2014, 14:01

President Toomas Hendrik Ilvesel on kahju, et Siim Kallas loobus valitsuse moodustamisest. "Ma pole kunagi arvanud, et ta on pätt või ebaaus inimene," märkis Ilves.

Täna konverensil Tuulelohe Lend avakõne pidanud president Toomas Hendrik Ilves ütles, et Eesti kaotas Siim Kallase näol hea mehe.

„Ma ei ole kunagi arvanud, et ta on pätt või ebaaus inimene,“ märkis ta ja lisas, et teda teeb juhtunu kurvaks. Oma sõnul on ta juba pikemat aega muretsenud, et on raske saada häid inimesi Eestit esindama. Öeldakse, et oleks nõus tulema küll, kuid nad ei soovi läbi elada survet, mis neile meedia ja ühiskonna poolt osaks saab, nentis president.

„Kaks päeva tagasi rääkis arvamusliidrite konverentsil Kadri Liik, et head inimesed leiavad endale alati koha. Kui head inimesed aetakse siit minema, siis mul ei ole mingit kahtlust, et nad leiavad koha, kus on paremini makstud ja on prestiižsemad. Aga siia nad ei kõlba... Ma ei tea, mis Eestist nii saab,“ märkis Ilves.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2014, 15:17
Otsi:

Ava täpsem otsing