• Jaga lugu:

  Sorainen: keskenduge oma ärile, ärge minge ahneks

  Advokaadibüroo Sorainen vanempartner Aku Sorainen Foto: Andres Haabu

  Advokaadibüroo Sorainen vanempartner Aku Sorainen soovitas tänasel Delovõje Vedomosti konverentsil "Eduvõti 2015" keskenduda oma ärile ja mitte hajutada fookust.

  "Meie eesmärk ei ole muuta strateegiat igal aastal, meil on vaja järjepidevust," märkis Sorainen. "Paljude edukate ettevõtete viga seiseneb selles, et kui neil läheb hästi, siis nad lähevad ahneks ja nende fookus hajub." Ta tõi näitena kinnisvara valdkonda sisenemise, mida teevad ettevõtted, kellel on vaba raha, sest meedias kirjutatakse, et see on populaarne valdkond.  
  "Need firmad, kellele on läinud halvasti, on läinud ahneks ja hakanud hajutama oma fookust," sõnas Sorainen.
  Advokaadibüroo eesmärk on järgmisel aastal panna fookus sügavamale sellesse valdkonda, kus nad on head. "Keskenduge oma ärile ja hoidke tervet talupoja mõistust, mis on eestlastele kohane," soovitas Sorainen.
  Sorainen tahab keskenduda know-how juhtimisele, sest tema sõnul ainult juuraga enam kaugele ei jõua. Samuti on eesmärk panna rõhku inimeste koolitamisele ja nende innovaatilisusele.
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.