Äripäev • 2. veebruar 2015 kell 14:31

Mikser üllatas Reformierakonna juhi nimega

Kristen Michal tõmbab erakonnas niite  Foto: Andras Kralla, Äripäev

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser nimetab kirjas parteikaaslastele Kristen Michalit tegelikuks Reformierakonna juhiks.

Mikser saatis täna oma erakonnakaaslastele kirja, milles nimetab Reformierakonda kuuluvate koolijuhtide ja EKI juhi Urmas Sutropi pöördumist haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovskile koalitsioonipartneri kättemaksuaktsiooniks elatisrahafondi toetamise eest, vahendas Delfi.

„On täiesti selge, et selle loo puhul on tegemist Reformierakonna sisulise liidri Kristen Michali kättemaksuaktsiooniga eelmise nädala riigikogu hääletuse eest, kus me toetasime üksikvanemate elatisrahafondi loomist,“ kirjutas Mikser erakonnakaaslastele.

Äripäev on varem kirjutanud, et Reformierakonna mõjukaim liige on Rain Rosimannus.

Eesti Keele Instituudi direktor Urmas Sutrop ja kolm Reformierakonda kuuluvat gümnaasiumi direktorit tegid täna avaliku pöördumise, kus hoiatasid haridusminister Jevgeni Ossinovskit (SDE) Vene koolide venestamise eest.

Hetkel kuum