Kaubandus.ee  • 25. märts 2015 kell 9:38

Linnar Viik: võtke vilets Soome e-kaubandus üle!

IT kolledži õppejõud Linnar Viik.  Foto: Veiko Tõkman

IT Kolledži õppejõu Linnar Viigi sõnul võiksid Eesti kaupmehed võtta üle Soome e-kaubanduse, kui nad suudavad pakkuda paremat klienditeenindust, logistikat ning kasutajamugavust.

Kui kuskil maailmanurgas kaupluses proovid mingit toodet ja seejärel võtad oma nutitelefoni ning sisestad toote koodi, vajutad "osta", ning kaup on sul mitu korda odavamalt kolme päevaga kodus, rääkis IT Kolledži õppejõud ja Mobi Solutionsi juhatuse liige Linnar Viik turunduskonverentsil Password.

Ta lisas, et selline tarbijakäitumine lööb varem või hiljem Eesti ettevõtjaid ja nende äri.

„Miks on Eestis madal e-kaubanduse osakaal? Keegi ei julge rääkida, kui palju eestlased internetist kaupa ostavad. Omniva käest võiks küsida, palju nad on hakanud kaupa sisse tooma,“ pani Viik ette ja soovitas eestlastel üle võtta viletsas seisus Soome e-kaubanduse.

Loe edasi Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee.

Hetkel kuum