Äripäev • 14 oktoober 2015

Kadastik: Margus Linnamäe on puusalt tulistanud

Postimehe endine juht ja omanik Mart Kadastik (vasakul) ja uus omanik Margus Linnamäe.  Foto: Postimees/Scanpix

32 aastat Postimeest juhtinud Mart Kadastik ütles, et on pidanud endalt küsima, kas kahetseb, et Margus Linnamäe sai Postimehe omanikuks, ning tunnistas, et tunneb end viimase aja sündmuste pärast süüdi.

"Ta on jooksujalu tegutsenud, puusalt tulistanud – ilmselt mõtteid, mida ta on kogu aeg hoidnud tagasi, sest ta ei saanud neid realiseerida," iseloomustas Kadastik Eesti Ekspressile antud intervjuus Linnamäed, kes Eesti Meedia üle kontrolli saanuna ei kuulanud enam väikeaktsionäride, st seniste juhtide arvamust. "Oli selge, et ühise arutamise ja tegutsemise aeg oli möödas, ta enam ei kuulnud," kirjeldas Kadastik.

Hiljutiste personalivalikute kohta (Janeck Uibo ja Hardo Pajula) ütles Kadastik, et kui ametisse panija ei märka ametisse astuja nõrku ja tugevaid külgi ja vägisi istutab ta mingisse kohta, on tulemus katastroofiline - Kadastiku hinnangul on Linnamäe nagu teerull. 

Kadastiku sõnul puudub Linnamäel ajakirjanduslik tunnetus, mis tähendab, et info ei liigu, inimesed ei mõista üksteist – probleem on ka see, et Postimehe juhtide seas pole ühtegi ajakirjanikuharidusega inimest.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Hetkel kuum