Äripäev • 27. oktoober 2015 kell 14:30

Urve Palo püüdis ministrina Ossinovskile 2,5 miljonit päästa

endine majandusminister Urve Palo  Foto: Eiko Kink

Sel suvel saatis majandusministri ametis olnud Urve Palo oma Leedu kolleegile üsna pretsedenditu kirja, milles palus kaaluda sotside suurrahastaja, erakonna esimehe Jevgeni Ossinovski isa Oleg Ossinovski ettevõtet Skinest Baltija UAB ähvardava 2,5 miljoni euro suuruse kahjunõude ülevaatamist, kirjutab Postimees.

Urve Palo selgituse kohaselt võttis Oleg Ossinovski temaga suvel ühendust ja oli väga mures, et Leedu Raudteed teeb neile liiga. «Ma ei saanud talle ju öelda, et kuna sinu poeg on juhuslikult meie erakonnas ja juhuslikult kõrgel kohal ka, siis ma sind ei aita,» tõdes Palo.

Palo sõnul on meelevaldne järeldada, et ta ajas Leedus ühe ärimehe asju: «See, et tegu on Skinestiga, on lihtsalt juhus.“

Pikemalt loe Postimehest.

Hetkel kuum