Äripäev • 7. jaanuar 2016 kell 10:59

PRIA 253 töötajat kolivad

PRIA töös tuleb homme arvestada häiretega.  Foto: Väinu Rozental

Homme algab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti ehk PRIA keskuse ning Tartumaa teenindusbüroo kolimine uude asukohta Tartus.

Aadressil Tähe 4 värskelt renoveeritud hoones asub tööle 253 PRIA töötajat. „Uus asukoht võimaldab lõpuks kokku tuua kõik keskuse üksused, mis varem töötasid Tartus kolmes erinevas paigas,“ ütles PRIA peadirektori asetäitja Jaanus Hämmal.

Kolimine toob asutuse töös kaasa ka ajutisi tõrkeid. 8. jaanuaril ei tööta üle Eesti PRIA elektroonilised infosüsteemid, sh e-PRIA, samuti on häiritud suhtlemine e-posti teel ja lauatelefonide kasutamine.

Tehnilisi tõrkeid meie infosüsteemides võib esineda perioodil 8.-15. jaanuar.

Kliente ootab PRIA Tartumaa teenindusbüroosse alates 11. jaanuarist.

Hetkel kuum