Mari Mets • 29. märts 2016 kell 8:49

Kristi Saare: LHV aktsia elavdab Balti turgu

investor Kristi Saare  Foto: Erakogu

Naisinvestorite klubi juhi Kristi Saare sõnul on LHV börsileminek ahvatlev pakkumine, sest paljud inimesed otsivad praegu rahale kohta ning emissioon elavdab märkimisväärselt ka Balti turgu.

Saare ütles, et ta on LHV kliendina varem LHV võlakirju märkinud ja on ka maikuise enampakkumise suhtes positiivselt meelestatud. „Hetkel ootan ära prospekti, et täpsemalt IPO kohta infot saada,“ sõnas ta.

Aktsia hind 6,95 eurot on Saare hinnangul selline, mille puhul on oodata tõenäoliselt ülemärkimist.

„LHV on pikalt investorite suunas tööd teinud ning usun, et mitmed inimesed tahavad IPO-l osaleda lihtsalt seetõttu, et LHVd ja "oma Eesti panka" toetada. Inimesed otsivad ka rahale kohta, seega võiks pakkumine ahvatlev olla,“ lausus ta.

Ta märkis, et kui Balti aktsiatel on investori portfellis oluline koht, siis miks mitte LHV poole vaadata. Kindlasti elavneb Balti turg nende tõttu märkimisväärselt. „Erinevate väikeinvestoritega arutledes on kuulda pigem mõtteid märkimise suunas,“ ütles Saare.

Hetkel kuum