Clinton: Trumpi valimine oleks ajalooline viga

03. juuni 2016, 08:46
Hillary Clinton
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160603/NEWS/160609916/AR/0/AR-160609916.jpg

USA demokraatide leeris presidendikandidaadiks pürgiv Hillary Clinton kritiseeris taas Donald Trumpi ning väitis, et kinnisvaramogulile oma hääle andmine oleks ajalooline viga, vahendab NBC.

„Ma leian, et isik, kelle vabariiklased on oma presidendikandidaadiks määranud, pole võimeline selle tööga hakkama saama,“ kritiseeris Clinton. „Donald Trumpi ideed pole üksnes teistsugused, nad on täiesti seosetud. Need õigupoolest polegi ideed, vaid lihtsalt isiklik vaen ja täielikud valed,“ jätkas ta. „Ta pole üksnes ettevalmistumata, vaid ka sobimatu töötama ametis, mis nõuab teadmisi, stabiilsust ning meeletult suurt vastutustunnet,“ märkis Clinton.

Clintoni kõne oli esimene suurem poliitiline sõnavõtt pärast seda, kui Donald Trump möödunud kuul vabariiklaste presidendikandidaadiks kuulutati.

„Kui ma ise presidendiks ei kandideeriks, teeksin siiski kõik, mis võimalik, et Donald Trump kunagi presidendiks ei saaks. Ma usun, et ta viib meie riigi tõeliselt ohtlikule teele,“ jätkas Clinton, kes lisas, et tema jaoks tekitab küsimusi Trumpi vaimne stabiilsus.

Mõistagi reageeris Clintoni sõnavõtule ka Trump ise, kes säutsus Twitteris, et on esinemisest nördinud, kuna Clinton luges kogu oma kõne monitorilt maha. „Ta isegi ei näe presidendi moodi välja!“ kritiseeris Trump.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. June 2016, 08:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing