Brexit: uut referendumit ei tule

31. august 2016, 18:37
Theresa May valitsuse istungil
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160831/NEWS/160839913/AR/0/Theresa-May-Suurbritannia-Brexit.jpg

Suurbritannia peaminister Theresa May kordas täna, et ei ürita Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise otsust tagasi pöörata.

„Me peame jätkuvalt väga selgesti välja ütlema, et Brexit tähendab Brexitit ja et me kavatseme selle edukalt ellu viia,“ ütles Theresa May, kui Suurbritannia valitsus täna suvepuhkuse järel esimest korda kokku tuli. „See tähendab, et teist referendumit ei tule. Ei tule mingeid katseid tagaukse kaudu Euroopa Liitu jääda. Me tõesti viima selle ellu,“ seisab valitsuse kodulehel ära toodud avalduses.

May vestles täna telefonitsi Norra peaministri Erna Solbergi ja Soome peaministri Juha Sipiläga. May rõhutas, et tuleb leida lahendus, mis töötaks nii Suurbritannia kui ka Euroopa Liidu jaoks ning mis ei pea tingimata lähtuma juba olemasolevatest koostöö mudelitest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. August 2016, 18:37
Otsi:

Ava täpsem otsing