Miks LHV juhil vabalt minna lasi?

24. november 2016, 20:06
LHV suuromanik Rain Lõhmus.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161124/NEWS/161129804/AR/0/AR-161129804.jpg

“LHV on olnud äärmiselt suuremeelne. Nad otsustasid mu vabaks anda,” ütles LHV juhi kohalt ilma konkurentsikeeluta otse konkureerivasse panka lahkuv Erkki Raasuke. Miks LHV juhi ilma piiranguteta minema laseb?

LHV suuromanik Rain Lõhmus ütles konkurentsikeelu kohta, et vaatab maailma ebatraditsiooniliselt. “LHV ei tunne suurt muret konkurentsi pärast,” lausus ta. Lõhmus ütles, et Raasuke lihtsalt tahtis ära minna. “Tema karjääri seisukohalt on see ilmselt hea valik. Oleme jätkuvalt sõbrad,” märkis ta.

Raasukese mantlipärjaks LHVs peetakse Madis Toomsalu. Kui Raasukest teadsid kõik, siis Toomsalu on tundmatu nimi. Miks on Raasukese mantlipärijaks tundmatu ­Madis Toomsalu?

“Kaalusin ka Nigel Farage’i ja Taavi Rõivast, aga otsustasin riski peale mitte välja minna. Madis on üks meie järgmise generatsiooni liidritest ja oluline mootori komponent LHV kapoti all. Edutada tuleb õigeid inimesi, tuntus tuleb pärast,” selgitas Lõhmus.

Erkki Raasuke teatas täna otsusest LHVst lahkuda ja asuda tööle moodustuvas DNB ja Nordea ühispangas.  Ta rääkis, et naudib rohkem juhtivat ja eestvedavat, kui nõuandvat rolli. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2016, 20:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing