Meelika Sander-Sõrmus • 28. november 2016 kell 13:30

Fotod: Baltic Agro keskusele pandi nurgakivi

Fotod: Baltic Agro uus keskus sai nurgakivi  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Baltic Agro koos Baltic Agro Machineryga alustas Tallinna lähedale Jürisse Rukki tehnoparki 5000-ruutmeetri suuruse ja neli miljonit eurot maksva põllumajanduskeskuse ehitust.

“Meie meeskond on kasvanud, lisandunud on John Deere põllumajandus- ja aiatehnika esindus. Oleme arenenud koos Eesti põllumeestega ning näeme Eesti põllumajandust stabiilse ja jätkusuutlikuna, et investeerida uude keskusesse. Soovime koondada kõik oma teenused ja tooted ühe katuse alla, mis kindlasti on ka mugavam põllumehele,” rääkis Baltic Agro tegevdirektor Ants Puusta, miks kakskümmend aastat turul tegutsenud ettevõte otsustas esimese päris oma hoone ehitada.

Põllumeeste poolt edastas tervitussõnad ja viljakoti aasta põllumees Lembit Paal, kes saabus koos Ants Puustaga üritusele traktori roolis. Ühiselt asetati utlarisse rukkiseemned, sümboliseerimaks viljakasvatust kui Baltic Agro üht suurimat tegevusvaldkonda ning uue keskuse asukohta Rukki teel.

Loe pikemalt ja vaata fotosid nurgakivi panekust Äripäeva teemaveebist www.pollumajandus.ee.

Hetkel kuum