Äripäev • 10 jaanuar 2017

Sertifitseerimiskeskus muutis nime

ID-kaart  Foto: Erik Prozes / Postimees / Scanpix

AS Sertifitseerimiskeskus muutis oma ärinime ning tegutseb alates sellest aastast SK ID Solutions nime all, teatas ettevõte.

SK võttis uue ärinime kasutusele selleks, et paremini toetada rahvusvahelistel turgudel tegutsemist.

„Meie eesmärk on pakkuda elektroonilise identiteediga seotud teenuseid ka teistes riikides lisaks Eestile. Senine eestikeelne ärinimi AS Sertifitseerimiskeskus kirjeldas hästi meie esimesi teenuseid koduturul. Kui seoses ID-kaartidega piirdus meie tegevus algselt vaid sertifikaatide väljaandmisega, siis üsna pea alustasime ka toetavate tarkvaralahenduste tegemisega ning uuemad tooted Mobiil-ID ning Smart-ID on juba elektroonilise identiteedi terviklahendused. Kommunikatsioonis oleme juba aastaid Sertifitseerimiskeskuse asemel kasutanud suupärasemat lühendit SK, mis nüüd lõpuks ka ärinimes kajastub,“ ütles SK ID Solutions juht Kalev Pihl.

Viimaste aastate jooksul on SK teenuste portfelli laiendanud ning seadnud eesmärgiks tegutseda ka teistes riikides. Seepärast hakatakse eelmise aasta novembris tutvustatud identifitseerimislahendust Smart-ID pakkuma rahvusvahelistel turgudel juba SK ID Solutions nime alt.

Hetkel kuum