Äripäev • 26 mai 2017

Sarapuu ei tunnista süüd ja lahkub poliitikast

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu  Foto: Raul Mee

Arvo Sarapuu edastas Raepressi vahendusel lakoonilise teate.

Ametist lahkuva abilinnapea Arvo Sarapuu avaldus:

"Eilse päeva kokkuvõtteks tahan öelda järgmist.

Ma ei tunnista ennast süüdi mulle esitatud kahtlustuses.Ma lahkun poliitikast jäädavalt, soovides säästa Keskerakonda, kes on niigi avalikkuse turmtule all.Ma vabandan kõigi, eelkõige nõmmekate ees. Kinnitan, et mul olid parimad kavatsused ja mul on kahju, et need sellistena ei realiseerunud.Palun austada minu privaatsust, et saaksin oma eluga edasi minna."

Kaitsepolitseiamet ja riigiprokuratuur menetlevad alates 1. märtsist kriminaalasja, mille raames esitati eile Tallinna abilinnapeale Arvo Sarapuule kahtlustus teadvalt toimingupiirangu rikkumises eriti suures ulatuses.

Hetkel kuum