• Jaga lugu:

  Euro Oil kasvatas nii käivet kui ka kasumit

  NaftaFoto: epa

  Kütusemüüja Euro Oil kasvatas eelmisel aastal nii müügitulu kui ka kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kütuse jaemüügiga tegeleva Euro Oil ASi müügitulu tõusis 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) 8 protsenti, 20,05 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 41 621 euro võrra, 485 256 euroni.
  Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 9 inimest, võrreldes 2015. aastaga langes see näitaja ühe võrra. Käive töötaja kohta tõusis 20 protsenti, 22,28 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 16 protsenti, 1650 euroni kuus.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „2016. aastal täiendas Euro Oil AS oma tanklaid tehniliselt ja ehitas kaks uut automaattanklat Viljandi linnas ning Tallinnas Lilleoru tänaval. 2017.aastal kavatseb firma kindlustada oma saavutatud positsiooni turul ning võimaluse piires suurendada käivet Euro Oil AS juhataja prognoosib 2017.a. seoses tõhusama müügitööga netokäibe tõusuks 10protsenti.
  Ettevõtte omanikud on Kaari Hirtentreu (50 protsenti ettevõtte KH Team OÜ kaudu) ja Arno Hirtentreu (ettevõtte Kapitalimeister OÜ kaudu). Omanikud võtsid ettevõttest eelmisel aastal ka 150 000 eurot dividende. 2015. aastal maksti omale dividende 100 000 eurot.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.