Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Edulugu: kolm aastat jutti Gaselli TOPis

Äriteenuseid osutava OÜ 1Office Estonia tegevjuht ja kaasomanik Ragnar Everest.  Foto: Andras Kralla

Me hoolitseme ettevõtte kogu elukaare eest, ütleb 1Office Estonia juht ja kaasomanik Ragnar Everest. Aitame ettevõtte luua, seda majutada, hooldame seda. "Ainus, mida ettevõtja ise peab tegema, on äri, seda me tema eest teha ei saa.“

Üheksa aastat Tallinnas Foorumi keskuses äriteenuseid osutanud 1Office Estonia käsutuses on tippajal olnud ligi tuhat ruutmeetrit pinda, mida renditi ettevõtetele kui büroohotelli. Praegu on neil hallata küll poole vähem pinda, aga firma enda töötajaskond on viie aastaga kolmekordistunud.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas