Väinu Rozental • 9. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Edulugu: kolm aastat jutti Gaselli TOPis

Äriteenuseid osutava OÜ 1Office Estonia tegevjuht ja kaasomanik Ragnar Everest.  Foto: Andras Kralla

Me hoolitseme ettevõtte kogu elukaare eest, ütleb 1Office Estonia juht ja kaasomanik Ragnar Everest. Aitame ettevõtte luua, seda majutada, hooldame seda. "Ainus, mida ettevõtja ise peab tegema, on äri, seda me tema eest teha ei saa.“

Üheksa aastat Tallinnas Foorumi keskuses äriteenuseid osutanud 1Office Estonia käsutuses on tippajal olnud ligi tuhat ruutmeetrit pinda, mida renditi ettevõtetele kui büroohotelli. Praegu on neil hallata küll poole vähem pinda, aga firma enda töötajaskond on viie aastaga kolmekordistunud.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt