• Jaga lugu:

  Homme raadios: alustab Arvamusfestivali saatesari

  Arvamusfestival Paides.Foto: Andres Haabu

  Teisipäevases hommikprogrammis arutavad Igor Rõtov ja Liis Amor koos Vilja Kiisleriga, kas tselluloositehase projektile on vesi peale tõmmatud. Kas Aadu Polli ja Margus Kohava võivad võtta oma miljardi ja minema kolida? Kas välisinvesteeringud on üldse Eestisse teretulnud?

  Peale selle tuleb juttu Eesti ajakirjanduse tulevikust Postimehe 161. sünnipäeval peatoimetaja Lauri Hussariga. Mis on tulevikus helget, mis tumedat?
  Äripäeva börsitoimetaja Liina Laks aitab teha ülevaate kõige värskematest ja olulisematest uudistest, mis turge kõige tugevamini mõjutavad.
  Päev jätkub kolme saatega.
  11.00-12.00 "Investor Toomase tund". Milline on väärtuspõhise investeerimise olemus? Saade on salvestatud 25. mail toimunud Investeerimisklubi külastusüritusel Äripäeva kontoris. Paneeldiskussioonis „Kuidas olla intelligentne investor?“ osalevad investor ja Tallinna Tehnikaülikooli lektor Kristjan Liivamägi, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ning Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang. Vestlusringi juhib Investeerimisklubi asutaja ja eestvedaja Marko Oolo.
  13.00-14.00 "Eetris on Arvamusfestival". Algab saatesari, mis tutvustab sel suvel kuuendat korda toimuva Arvamusfestivali teemasid. Avasaates on fookuses keskkond – kuidas hinnata ökosüsteemide ja nende teenuste väärtusi? Arutlevad Eesti Erametsaliidu juhatuse liige Ando Eelmaa ja Keskkonnaagentuuri endine juhtivspetsialist Lauri Klein. Saatejuht on Priit Pokk.
  15.00-16.00 "Eramaja ehitus". Saates tuleb juttu eramaja fassaadilahendustest. OÜ Katuse Asjatundja tegevjuht ning katuse- ja fassaadimeistrite liidu juhatuse esimees Peeter Kärp selgitab, mis eristab tuulduvaid fassaadisüsteeme mittetuulduvatest, ja rõhutab kvaliteetse projekti olulisust. Saadet juhib Lauri Leet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.