4. juuni 2018 • 2 min
Jaga lugu:

Pärnu linnapea: suvi algab grillfestiga!

“Tere tulemast Pärnusse Grillfestile!”  Foto: Linnapea Romek Kosenkranius

Pärnu suvehooaeg avatakse taas Grillfestiga. Juba 18. korda pakub „Hea Toidu Festival – Grillfest“ huvitavaid maitseid, suurepäraseid esinejaid ja rohkelt tasuta meelelahutust, mis rahva Vallikääru aasale toob.

Hea Toidu Festival pakub alati avastamisrõõmu.

Hea Toidu Festival pakub alati avastamisrõõmu. Kindlasti leiab ka selle aasta festivalilt midagi uut ja põnevat, mida suvistel perepidudel oma külalistele pakkuda. Olgu selleks siis rohumaaveis, grillitud juust või erinevates marinaadides laagerdunud sealiha.

Festivalile tasub tulla juba reedel kell 11, mil PööLoY GLääNZ õrnrämedalt romantilist rock-muusikat esitab. Näha saab koeri ja tänavatantsijaid, kolmel laval jätkub tegevust õhtuni. Päeva lõpetavad ansambel Regatt ja ilutulestik.

Laupäeval tuleb hakata kaalu jälgima. See ei tähenda heast toidust loobumist, vaid Figuurisõprade nõuannete kuulamist ja Rock Hoteli saatel tantsimist. Tundke elust rõõmu, sööge ja jooge mõõdukalt!

Kindlasti tasub kogenud grillmeistrite nõuandeid kuulata ja ise katsetada. Mis siis, kui algul kõik ei õnnestu, ise valmistatud roog on kõige maitsvam. Suvi ei lõpe Grillfestiga, kolm pikka ja loodetavasti sooja suvekuud on aega oma oskusi proovile panna.

Pärnumaa on sel aastal valitud Eesti toidupiirkonnaks. Aasta jooksul toimub nii linnas kui ka maal hulgaliselt toidusündmusi. Juba on möödas avatud kalasadamate päev, Pärnumaa maitsete avapidu ja turg, Kalamehe pühapäev ja maailma siidripäeva tähistamine, ees ootavad Kabli Päikeseloojangu festivali hoovide päev, Tori ühepäevakohvikud, Pärnumaa lõikuspidu ja paljud teised üritused. Grillfestil on selles reas oluline roll. Juba Pärnu päeval võis uue avatava bussijaama kõrval häid grilliroogasid nautida, sest 8.–9. juunini Vallikääru aasal toimuv kahepäevane festival on ju Pärnu suve loomulik osa ja avapauk.

Head isu ja kohtumiseni

Pärnus Grillfestil!

Romek Kosenkranius, linnapea

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt