Mait Kraun • 19. august 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Putin ja Merkel: Nord Stream on puhtalt äriline projekt

Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) ja Saksamaa kantsler Angela Merkel (paremal).  Foto: EPA

Venemaa president Vladimir Putin ja Saksamaa kantsler Angela Merkel arutasid eile Ukraina ja Süüria konflikti, Iraani teema ning Eesti jaoks tüliküsimuses oleva Nord Streami gaasitoru üle. Selgete kokkulepeteni siiski ei jõutud.

Kremlini pressiesindaja Dmitri Peskov ütles reporteritele, et konkreetseid kokkuleppeid ei sõlmitud, aga kõneluste eesmärk oli pärast maikuus Sotšis toimunud kohtumist tähtsad teemad üle arutada, kirjutab Reuters.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum