Äripäev • 30. oktoober 2018 kell 10:18

Omniva lõi Ekspress Grupi nõukogu juhi üle

Ekspress Grupist lahkunud Andre Veskimeister alustab uues kohas tööd 5. novembril.  Foto: Tiit Blaat, Ekspress Meedia

Eile Ekspress Grupi nõukogu eesotsast tagasiastumisest teatanud Andre Veskimeister asub tööle riikliku logistika- ja postifirma Eesti Post pakiäri eesotsas.

Omniva juhatuse esimehe Ansi Arumeele sõnul rääkis Veskimeistri kasuks tema kogemus meediaäris tegutsemisel ning kolme riigi ülene juhtimiskogemus. „Meediaäri on olnud suurtes muutustes nagu postimaailmgi. Usun, et Andre kogemused ning kliendile orienteeritus aitab ettevõtte pakiäri kõrgustesse viia,“ ütles Arumeel.

Veskimeister läheb Omnivasse 5. novembrist ja hakkab juhtima ettevõtte pakiäri valdkonda. Pakiäri juht kuulub koos postiäri juhi, finantsjuhi ning juhatuse esimehega ka ettevõtte juhatusse, teatas Eesti Post.

Veskimeistri Ekspress Grupist lahkumisest teatati eile

Veskimeistri sõnul on Omniva muutuste keskel ja kiirelt arenev innovaatiline ettevõte, mis kujundab oma ärivaldkonna tulevikku. “Olen veendunud, et meie lähiaastate tegevus võimaldab innovatsiooni trendi jätkata ning kasvavat kasumit investeerida Omniva pikaajalisse edusse,“ lisas ta.

Veskimeistri lahkumisest Ekspress Grupi nõukogust teatas meediamaja börsile esmaspäeva õhtul. Veskimeistri otsuse tõttu tegi Ekspress Grupi nõukogu aktsionäridele ettepaneku valida uueks nõukogu liikmeks Ahto Pärl.

Nõukogu esimehena töötas Veskimeister Ekspress Grupis veebruarist. Varem, alates 2017 juunist oli ta olnud ka Ekspress Meedia tegevjuht. Ta on töötanud ka Ekspress Grupi juhatuse liikme ning innovatsioonijuhina, Ülemiste City tegevjuhi ning turundus- ja arendusjuhina ning EASi finantsdirektorina. Veskimeister on lõpetanud EBSi ärijuhtimise eriala.

Hetkel kuum